Horeca quality concept beschikt over verschillende opleidingen om binnen de brouwerijen een belangrijke schakel te zijn.
BROUWERIJEN
Bier met liefde en uitzonderlijk vakmanschap gebrouwen verdient een optimale beleving. Dit vergt een lange kwaliteitsketting.
Dankzij onze diverse opleidingen “Kwalitatief Bierdebiet & Serveertechnieken” wensen wij met H-Q-C een belangrijke schakel te zijn binnen deze keten.
Bovendien streven wij met onze transparante aanpak en win-win naar een “Kwalitatieve Horeca Networking”.
Ook binnen B2B bieden wij met onze online geschenkverpakkingen & ludieke teambuildingsessies extra troeven.
“Partners in Quality” laat ons de gezamenlijke uitdaging aangaan.
Wat kunnen we voor jullie betekenen?
NETWERKING
B2B
EVENTS
BELEVING
OPLEIDINGEN
QUALITY COACHING
MYSTERY CHECKS
TAPWEDSTRIJDEN
NETWERKING
B2B
EVENTWERKING
BELEVING
OPLEIDINGEN
BROUWERIJGIDS
MYSTERY CHECKS
BEDRIJFSEVENTS
QUALITY COACHING
TAPWEDSTRIJDEN
Axel Vuylsteke
Luc is een gedreven en gepassioneerde (horeca) ondernemer met uitzonderlijke aandacht voor kwaliteit en service. Hij durft zichzelf in vraag te stellen en gaat steeds op zoek naar hoe hij zichzelf en anderen verder kan verbeteren.
Ex-Horeca Director AB Inbev België