Brouwers vormen samen met hun team een belangrijke schakel.

BROUWERS

Binnen de kwaliteitsketting vormen de brouwers samen met hun team een 2-de belangrijke schakel. Ook voor brouwers wensen wij met H-Q-C een ware kwaliteitspartner te zijn.

Op basis van transparantie & win-win, werken wij in onderling overleg de juiste opleidingssessies uit voor jullie klanten. Onze vormingen worden zowel op locatie, als in ons eigen H-Q-C opleidingslokaal gebracht.

Event gericht staan we klaar voor assistentie bij opendeurdagen. Dit gaat van het aanleveren van een kwalitatieve tapcrew, over het op zoek gaan naar gadgets tot een algemene uitwerking van de beursactiviteiten.

Organisatie van tapinitiatie-avonden, belevingsavonden met focus op product of brand, vormt een bijkomende uitdaging.

Met onze marketingondersteuning kunnen we gaan voor een bijzondere bedrijfsprofilering. Upgraden alsook ontwikkeling huisstijl behoort tot ons werkterrein.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

NETWERKING

EVENTWERKING

HQC-ADVIES

OPLEIDINGEN

MYSTERY CHECKS

BEDRIJFSEVENTS

TAPWEDSTRIJDEN

QUALITY COACHING

NETWERKING

EVENTWERKING

HQC-ADVIES

OPLEIDINGEN

MYSTERY CHECKS

BEDRIJFSEVENTS

TAPWEDSTRIJDEN

QUALITY COACHING

Wim Destoop

Luc is een doorwinterde horeca-expert die met H-Q-C zijn ervaring in het horeca-kanaal wil overdragen. Hij weet perfect hoe je beleving creëert en aan klantenbinding doet. Zijn kennis en ervaring, vormen in combinatie met zijn doorzetting een sterke basis om van H-Q-C een succes te maken.

VP General manager PepsiCo Benelux
Geschenk­verpakkingen?

Klik Hier