DNA
Kwaliteit is de gouden d(raad) door het DNA van H-Q-C. De jarenlange horeca-ervaring biedt ons een conceptueel zicht. Onze kwaliteits”cyclopedie” bevat een onuitputtelijke bron aan kwalitatieve tips & tricks. Met een creatieve aanpak gaan we steeds op zoek naar innoverende tools. De ervaringen van het Horeca-Quality-Concept-team staat voor een equivalent van verschillende terabyte aan horecakennis.
KWALITEIT
KENNIS
ERVARING
NETWERK
BELEVING
INNOVATIE
BASIS
ROOTS
18 jaar Verkoop-Marketing-Events-HR
VAANDELDRAGER
Kwalitatief bierdebiet & serveerskills
TRENDSETTER
“Exclusieve Horeca-Events”
WINNAAR
Diverse Quality-Awards
TEAM
Professionele omkadering
Kwalitatieve horeca networking
TOPTAPTEAM
HORECA – DIVERS
TECHNISCHE TOPPERS
BROUWINGENIEURS
PREVENTIEADVISEUR
ZYTHOLOOG
KWALITEITSCONSULENT
SOMMELIER
FISCALIST
KASSA EXPERT
FOTOGRAAF
VIDEOTEAM
ONTSTAAN LOGO
Hop + gerst + water + gist » hopbel ontpopt tot uiltje.
ONTSTAAN LOGO
Hop + gerst + water + gist en de hopbel ontpopt zich tot een uiltje.
SYMBOLIEK
“HOPBEL”OGEN
Helderziend
Extreem gezichtsvermogen
Zicht in donker » Concepten
ALERT & WAAKZAAM
Absolute noodzaak in snel
evoluerende horecamarkt
GEDULDIG
Bestudeert aandachtig
Rustpauze » langzaam rijpen,
hergisten bier
NEKROTATIE 240°
Breed perspectief
Magische kwaliteit
“HOPBEL”OGEN
Helderziend
Extreem gezichtsvermogen
Zicht in donker » Concepten
ALERT & WAAKZAAM
Absolute noodzaak in snel
evoluerende horecamarkt
GEDULDIG
Bestudeert aandachtig
Rustpauze » langzaam rijpen,
hergisten bier
NEKROTATIE 240°
Breed perspectief
Magische kwaliteit