De ervaringen van het Horeca-Quality-Concept-Team staat voor een equivalent van verschillende terabyte aan horeca kennis.

DNA

Kwaliteit is de gouden d(raad) door het DNA van H-Q-C. De jarenlange horeca-ervaring biedt ons een conceptueel zicht. Onze kwaliteits”cyclopedie” bevat een onuitputtelijke bron aan kwalitatieve tips & tricks. Met een creatieve aanpak gaan we steeds op zoek naar innoverende tools. De ervaringen van het Horeca-Quality-Concept-team staat voor een equivalent van verschillende terabyte aan horecakennis.

KWALITEIT

KENNIS

ERVARING

NETWERK

BELEVING

INNOVATIE

BASIS

horeca-quality-concept-luc-de-cooman-basis
Profiel Zaakvoerder Luc De Cooman

ROOTS

18 jaar Verkoop-Marketing-Events-HR

VAANDELDRAGER

Kwalitatief bierdebiet & serveerskills

TRENDSETTER

“Exclusieve Horeca-Events”

WINNAAR

Diverse Quality-Awards

TEAM

Professionele omkadering
Kwalitatieve horeca networking

TOPTAPTEAM

HORECA – DIVERS

TECHNISCHE TOPPERS

BROUWINGENIEURS

PREVENTIEADVISEUR

ZYTHOLOOG

KWALITEITSCONSULENT

SOMMELIER

FISCALIST

KASSA EXPERT

FOTOGRAAF

VIDEOTEAM

ONTSTAAN LOGO

Hop + gerst + water + gist » hopbel ontpopt tot uiltje.

ONT­STAAN LOGO

Hop + gerst + water + gist en de hopbel ontpopt zich tot een uiltje.

SYMBOLIEK

“HOPBEL”OGEN

Helderziend
Extreem gezichtsvermogen
Zicht in donker » Concepten

ALERT & WAAKZAAM

Absolute noodzaak in snel
evoluerende horecamarkt

GEDULDIG

Bestudeert aandachtig
Rustpauze » langzaam rijpen,
hergisten bier

NEKROTATIE 240°

Breed perspectief
Magische kwaliteit

“HOPBEL”OGEN

Helderziend
Extreem gezichtsvermogen
Zicht in donker » Concepten

ALERT & WAAKZAAM

Absolute noodzaak in snel
evoluerende horecamarkt

GEDULDIG

Bestudeert aandachtig
Rustpauze » langzaam rijpen,
hergisten bier

NEKROTATIE 240°

Breed perspectief
Magische kwaliteit

AUTHENTIEK KARAKTER

WIJSHEID

KENNIS

POSITIVISME

GELUK

BELEVING

KWALITEIT

INNOVATIE

Ontdek onze

PARTNERS