DNA
Kwaliteit is de gouden d(raad) door het DNA van H-Q-C. De jarenlange horeca-ervaring biedt ons een conceptueel zicht. Onze kwaliteits”cyclopedie” bevat een onuitputtelijke bron aan kwalitatieve tips & tricks. Met een creatieve aanpak gaan we steeds op zoek naar innoverende tools. De ervaringen van het Horeca-Quality-Concept-team staat voor een equivalent van verschillende terabyte aan horecakennis.

KWALITEIT

KENNIS

ERVARING

NETWERK

BELEVING

INNOVATIE
BASIS


ROOTS
18 jaar Verkoop-Marketing-Events-HR

VAANDELDRAGER
Kwalitatief bierdebiet & serveerskills

TRENDSETTER
“Exclusieve Horeca-Events”

WINNAAR
Diverse Quality-Awards

TEAM
Professionele omkadering
Kwalitatieve horeca networking

TOPTAPTEAM

HORECA – DIVERS

TECHNISCHE TOPPERS

BROUWINGENIEURS

PREVENTIEADVISEUR

ZYTHOLOOG

KWALITEITSCONSULENT

SOMMELIER

FISCALIST

KASSA EXPERT

FOTOGRAAF

VIDEOTEAM
ONTSTAAN LOGO
Hop + gerst + water + gist » hopbel ontpopt tot uiltje.

ONTSTAAN LOGO
Hop + gerst + water + gist en de hopbel ontpopt zich tot een uiltje.

SYMBOLIEK
“HOPBEL”OGEN
Helderziend
Extreem gezichtsvermogen
Zicht in donker » Concepten
ALERT & WAAKZAAM
Absolute noodzaak in snel
evoluerende horecamarkt

GEDULDIG
Bestudeert aandachtig
Rustpauze » langzaam rijpen,
hergisten bier
NEKROTATIE 240°
Breed perspectief
Magische kwaliteit

“HOPBEL”OGEN
Helderziend
Extreem gezichtsvermogen
Zicht in donker » Concepten
ALERT & WAAKZAAM
Absolute noodzaak in snel
evoluerende horecamarkt
GEDULDIG
Bestudeert aandachtig
Rustpauze » langzaam rijpen,
hergisten bier
NEKROTATIE 240°
Breed perspectief
Magische kwaliteit
AUTHENTIEK KARAKTER

WIJSHEID

KENNIS

POSITIVISME

GELUK

BELEVING

KWALITEIT
