Horeca Quality Concept heeft verschillende opleidingen in bierdebiet en serveertechnieken.
OPLEIDINGEN
De H-Q-C opleidingen draaien hoofdzakelijk rond Toogmanagement -Kwalitatief Bierdebiet & Serveertechnieken” Voorafgaandelijk wordt in samenwerking met de klant een grondige analyse gemaakt. Na overleg gaan wij over tot de uitwerking van de best passende opleidingsformule. Interactie & Innovatie vormen belangrijke sleutelbegrippen binnen onze aanpak.
Gezien de grote diversiteit binnen de H-Q-C-opleidingssessies zijn onze offertes steeds op maat. Na goedkeuring worden de opleidingsdata vastgelegd.Ons opleidingsgebied op locatie strekt zich uit over België & Nederland.
Bovendien beschikt H-Q-C over een eigen vormingslocatie.Onze tapinstallatie is een combinatie van IFK-systeem gekoppeld aan een traditionele bierkoeler. m.a.w. het taptool voor “KwaliteitsFreaks” Ook de “Perfect Draft’-systemen zijn er in gebruik. Verder beschikken wij in ons opleidingslokaal over uitgebreide audio-visuele mogelijkheden.
Tom Lorré
Luc, hoed af voor de ideeën achter Horeca-Quality-Concept.
Een uitdaging die in een snel bewegende horecamarkt op zijn plaats is.
Nieuwe concepten vanuit dagdagelijkse beleving gekoppeld aan een ongebrijdelde passie…
Met jou ovetuiging en de professionele omkadering van het H-Q-C team op weg naar kwalitatieve vernieuwing.
Succes man!
Country Manager Belgium & Luxembourg